DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

 

 Binnenbaan evenementen

A Competitie voor Teams

De Dow Kart Club organiseert op de binnenbaan bij JPR te Sint Niklaas maandelijks een Kart avond, gedurende elke winter periode.

Er is een een club kampioenschap voor teams (Allrounders), en zolang het maximaal aantal teams niet wordt overschreden ook voor gast teams.

Dit is dus een seizoen competitie bestaande uit 6 races van een uur.

Er is een puntentelling afhankelijk van grootste afgelegde afstand. De eerste drie krijgen een penalty, zodat ze de volgende keer minder race tijd krijgen.

Spannende manches zijn het gevolg.

B Competitie voor Beginners

Dit is een kampioenschap voor beginners en of mensen die liever een individuele race rijden. Deze races duren een kwartier.

Ook dit is een competitie die de gehele najaar en winter duurt en is ook 6 races op dezelfde datum en voorafgaand aan de team races.

Events in de buurt

Naast deze reguliere races wordt er door leden van de club ook nog deelgenomen aan diverse evenementen in de buurt, zoals het Zeeuws Indoor Kampioenschap en 8uren van Brussel etc.

De organisatie is in handen van Leon Kuppens

U kunt de diverse evenementen en competities vinden in het boven liggend menu.

Waar kun je JPR vinden

Op de kaart hieronder staat "Europa Noord 12" omdat dat er iets dichter bij is. Google heeft een kleine afwijking.
Bij aanwijzer "A" op het kaartje moet men rechtsaf, maar dat staat duidelijk op grote borden aangegeven.
Grotere kaart weergeven

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV