DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

 

 

KARTSCHOOL/Clinic

De Dow Kart Club in samenwerking met JPR te Sint Niklaas organiseert een clinic voor U als PV lid.

Heb je altijd al eens willen karten met vrienden zonder dat je steeds eindigt aan het staartje of wil je als reeds ervaren karter je tijd verbeteren ? Dan is dit de perfecte oplossing....
Eenmalig organiseren we een zogenaamde clinic of beter een kartcursus. Bij voldoende inschrijvingen ook een special voor Kids. U start met 15 minuten opwarming, na een kleine pauze gaat u een half uur slalommen tussen kegels en tonnen. Dit dient voor de behendigheid van het sturen en voor de controle over de kart te verbeteren. Tijdens de tweede pauze wordt er uitgelegd hoe je het best de juiste lijnen neemt.

Dan start men voor een tweede half uur, ditmaal rijden de begeleiders mee om je te corrigeren waar nodig. Als afsluiter is er nog een kleine wedstrijd voor de piloten onderling met 10 minuten chrono en 20 minuten wedstrijd.

Het inschrijfgeld dient EEN WEEK VOOR HET EVENEMENT op de rekening van de penningmeester te zijn bijgeschreven. NA deze datum worden de onbetaalde inschrijvingen geannuleerd.

De DKC houd zich het recht voor deze clinic bij onvoldoende deelname niet door te laten gaan.

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV