DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

Dow Kart Kampioenschap voor beginners wordt verreden in najaar en winter bij JPR Sint NiklaasB Cup JPR najaar/winter 2010/2011

De Dow Kart Club (DKC) wil een ieder in de gelegenheid stellen te genieten van het formule 1 gevoel. En zeker ook voor diegenen die wellicht denken dat dit niet helemaal in hun straatje past.

Voor onze Dow Kart Club leden (en gast leden) wordt voor de 5e keer op de binnebaan bij JPR in Sint Niklaas een kart kampioenschap georganiseert voor teams. Voorafgaand aan dit kampioenschap is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een 'kwartier' te karten.
Geen verplichtingen, Geen inschrijvingen, Geen gedoe, gaarne wel even aanmelden via Email vooraf.

Indien U, of uw vrouw,vriendin,dochter,zoon, etc,etc hier gebruik van wilt maken dan komt u op de race data naar JPR, meldt zich daar bij ondergetekende en betaald het verschuldigde 'baangeld" ter plaatse aan de DKC. Enige Voorwaarde is dat U een Dow medewerker en lid van de Dow PV bent. (Gezinsleden tellen ook als zodanig)

Gebaseerd op de eerdere ervaring in deze B-Cup wordt er een vrijblijvend klassement bijgehouden, voornamelijk om eigen prestatie en progressie te kunnen volgen. Er zijn over het algemeen niet voldoende rijders om een competitie op te zetten.

De Dow Kart Club organiseert deze cup elke 2e woensdag van de maand. Er wordt op deze website een klassement bijgehouden en ook vind U er reglementen.

Race data:

  1. 8 september
  2. 13 oktober
  3. 10 november
  4. 8 december
  5. 12 januari
  6. 9 februari

De DKC houd zich het recht voor deze beginnerscup bij onvoldoende deelname niet door te laten gaan.

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV