DKC

Bedrijven Competitie Goes 2013-2014 Race00

Pagina geoptimaliseerd voor mobiel!

Kennismakings race 

De organisatie van de bedrijven competitie in Goes heeft alle ingeschrevenen uitgenodigd voor een kennismakings race. Bij het binnenkomen van de kantine werden we begroet door bekenden uit Middelburg. Sommige teams zitten royaal bij kas en rijden overal waar ze kunnen.
Nadat de meeste teams zijn gearriveerd blijken er steeds meer bekende gezichten tussen te zitten.
Er hebben 12 teams ingeschreven wat het max is vanwege het aantal beschikbare karts. Hoewel ze niet alle 12 verschijnen vandaag. De Dow Kart Club heeft twee teams ingeschreven.

We zien er naar uit.
Het materiaal wat voor ons beschikbaar is ziet er uitstekend uit, en diegene die er reeds mee gereden hebben zeggen dat de karts super zijn en ook de bandjes zijn van het type "veel grip". Alleen de layout van de baan is vrij lastig, en inhalen is door de layout bijna niet mogelijk.

Na de druk bezette race kunnen we concluderen dat de karts inderdaad super zijn, en lijken aardig gelijkwaardig. Zeer goede stoelen en goede verstelbaarheid van de pedalen. De stoelen op zich zijn niet verstelbaar, dus je kunt geen gewicht naar voren of achter verplaatsen.
In het veld van rijders zijn een aantal zeer (lees te) fanatieke rijders, maar is zeer goed toezicht en ook nu in deze zogenaamde vriendschappelijke race worden er flink straffen uitgedeeld.
DKC-1 zit gelijk op deze baan in het middenveld en DKC-2 komt niet verder dan de 12e plaats.
Wat nog wel vermeld dient is het feit dat Wim Bekkers hier de sterren van de hemel rijdt, en een 2e snelste tijd laat noteren van alle DKC ers. We zijn onder de indruk en jalours!

Data

De data van alle deelnemers
Computer uitdraai PDF icon

Alle ronde tijden van DKC-1 in HTML vind je hier!
Alle ronde tijden van DKC-2 in HTML vind je hier!

Grafische weergave van DKC data.

DKC 1 tijden individueel! Klik het plaatje voor een iets grotere weergave.
Race 0 grafiek

DKC 2 tijden individueel! Klik het plaatje voor een iets grotere weergave.
Race 0 grafiek

Race verloop Klik het plaatje voor een iets grotere weergave.
Race verloop grafiek

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV