DKC

DKC logy by:J.Elmont

DOW Kart Club since: 2005  

About the suits (English version)

Dow Kart Club (Team DKC) ontvangt nieuwe racepakken.

Het was een gedenkwaardige dag voor de leden van Dow Kart Club (DKC) toen zij op 16 juli 2015 de nieuwe kartpakken ontvingen.
De in 2005 opgericht Dow Kart Club is een onderafdeling van PV Dow Terneuzen, met als doel alle liefhebbers van (snel) autorijden en autoracen de gelegenheid te geven dit te beoefenen op een sportieve, leuke en betaalbare manier.
De kartliefhebbers van het kleine DKC strijden verschillende keren per maand bij plaatselijke in- en outdoor kartbanen in Nederland en België, en doen mee in de ZIKK competitie tussen andere bedrijven en teams in Zeeland.
Ondanks de sterke teamgeest miste DKC een eenduidige teamuitstraling door een verscheidenheid aan race kleding. Om meer inhoud te geven aan dit teamgevoel, het DKC team, onderdeel van het grotere Dow Team, zijn we op zoek gegaan naar een sponsor voor een nieuwe race outfit.

DKC heeft deze sponsors gevonden bij het Dow Racing NASCAR Sprint Cup Series Program in Midland, Michigan, samen met Richard Childress Racing (RCR), een van NASCAR's vooraanstaande raceteams uit Welcome, North Carolina, beiden in de Verenigde Staten.

Tijd om samen te komen op 16 juli bij Indoor Karting Middelburg. Een geweldige opkomst, met slechts twee leden welke niet aanwezig konden zijn. Natuurlijk was iedereen benieuwd om de nieuwe pakken te proberen. Zouden ze passen, hoe zien ze er uit? En uiteraard de belangrijkste vraag: zouden we er sneller door gaan rijden?

Alwin de Bruijn, voorzitter van DKC, sprak uit naam van Gregory Baldwin, director of Dow Racing:

The Dow Racing team is both excited and honored to be able to support the Dow Karting Club. Employee clubs and networks bring value to our company in terms of employee engagement and motivation. We find the same with the Dow Racing program in the U.S. Not only does it engage and energize employees, it is also allowing us to achieve business objectives that are making the company money and helping us build stronger and deeper relationships in the markets we serve. Check out our Dow Racing intranet page for more information.

Please accept our donation of the Dow uniforms and know that we are wishing you much success!

Greg Baldwin
The Dow Chemical Company

Na het officiële gedeelte was het tijd om de baan op te gaan. Trots in onze nieuwe outfit hebben we twee heats van ieder 30 minuten gereden, met ieder een verplichte kartwissel tijdens de race. Met plezier kijken we terug op een geslaagde avond als een team, het DKC team, onderdeel van het grotere Dow Team.

Uit naam van het gehele DKC team zou ik onze sponsors willen bedanken om dit allemaal mogelijk te maken: Gregory Baldwin and Rebecca Bray van Dow Racing en Jessica Kiser van Richard Childress Racing.

Alwin de Bruijn
DKC, Voorzitter

Voor meer informatie zie links hieronder:
DOW Racing (link alleen actief binnen DOW intanet)
DOW Racing link 2 (altijd actief)
Richard Childress Racing
Dow Kart Club
Indoor Karting Middelburg

Over het Dow Racing NASCAR Program:

Een unieke testfaciliteit, een mogelijkheid om omzet te genereren, een omgeving om zakelijke relaties te bevorderen ... drie zeer belangrijke factoren voor Dow, en die allemaal met elkaar verbonden door Dow's samenwerking met Richard Childress Racing (RCR), een van de meest vooraanstaande NASCAR race teams. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op de website van Dow Racing http://racing.intranet.dow.com/Default.asp of door lid te worden van de Yammer Dow Racing groep.

Over Richard Childress Racing:

Richard Childress Racing (rcrracing.com) heeft meer dan 200 overwinningen and 15 kampioenschappen op zijn naam staan, inclusief zes in de NASCAR Sprint Cup Series met de legendarische Dale Earnhardt. RCR was het eerste team dat kampioenshappen won in de Sprint Cup Series, NASCAR XFINITY Series en de NASCAR Camping World Truck Series. De rijders in de Sprint Cup Series van 2015 zijn twee-voudig NASCAR kampioen Austin Dillon (No. 3 Dow/American Ethanol/Cheerios/Bass Pro Shops Chevrolet), 2011 Brickyard 400 kampioen Paul Menard (No. 27 Menards Chevrolet) en 2008 Daytona 500 kampioen Ryan Newman (No. 31 Caterpillar/Quicken Loans/Grainger/WIX Filters Chevrolet). De teams die meerijden in de XFINITY Series zijn Brian Scott (No. 2 Shore Lodge/Whitetail Chevrolet), 2012 Camping World Truck Series rookie of the year Ty Dillon (No. 3 Bass Pro Shops/WESCO/Yuengling Light Lager/Red Kap Chevrolet), Brendan Gaughan (No. 62 South Point Hotel & Casino Chevrolet) en een team bestaand uit meedere rijders met Austin Dillon, Brandon Jones and Paul Menard (No. 33 Rheem/Menards Chevrolet) team.