DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

B-Cup Voorjaar 2010Uitslag B-Cup Run-5 van 5 gereden 14-juli 2010

Deze laatste keer in deze succesvolle cup drie inschrijvingen.

Diverse malen is het gebleken dat deze cup een goede tussenstap en opstapcup is voor de A cup
In de A cup wordt door een team van maximaal 4 personen een uur gereden, de meer ervaren rijders rijden dikwijls een uur lang alleen! Normaal gesproken is meedraaien met een team van beginners in de A klasse moeilijk en valt zeker niet mee. Zeker niet voor de A klasse rijders die plotseling langzame rijders tegenkomen die ook nog onverwachte manoeuvres uithalen.

We hadden deze maal weer drie rijders.

Ook deze keer was het dus opnieuw nat, maar alle drie de rijders wisten zich uitstekend te handhaven op de baan, een paar keer een draaier maar geen uitstapjes. Zeer knap gereden!

Sylvian, Kala en Conny hadden de gehele baan voor hunzelf, ze reden ondanks de nattigheid relatief redelijke tijden. De beide dames bleven bij elkaar in de buurt, maar Sylvian ging uitstekend.

     Zie eindklassement!

Snelste ronde gereden door Sylvian.

Kortom wederom een leuke ervaring waar je vooral de kart beter leert beheersen. Hieronder de uitslag van race 5, helaas zonder ronde tijden, de kart eigenaar was opnieuw vergeten, in de hektiek en voorbereiding van de A klasse, de computer te starten en/of op tijd gereset.

Met dank aan de wedstrijd organisatie

Uitslag B-Cup Race 5  verreden 14 juli 2010

Pos Team Rijder     Best 2nd Best Ranking
1 Vasser Racing Jr Sylvian Vasseur     ? ? 1
2 DontSmoke Kala Keith     ? ? 2
3 Conny Conny     ? ? 3