DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

B-Cup Voorjaar 2010Uitslag B-Cup Run-4 van 5 gereden 9-juni 2010

Deze maal in deze cup wederom slechts twee inschrijvingen. De oproep blijft geldig voor beginnende coureurs rij een of meerdere keren in deze klasse en bekijk je kunsten ten opzichte van de andere rijders.

Becky is gepromoveerd naar de A klasse, waar trouwens ook Sylvian zich niet onverdienstelijk heeft laten zien. Wim Bekkers is nu team lid van het Afterburners team geworden en rijdt niet langer in de A cup.
Een bijna nieuw gezicht want ook in Sint Niklaas al een maal gereden is Kala Keith, zij mocht aan de bak voor een verlenging van haar Nederlandse taal les. Een Vlaams/Nederlands nat weer ervaring, regen en gelukkig niet al te koud!

Deze keer was het dus heel nat, dat betekent op de baan in Antwerpen ook uitstapjes in de berm, waardoor er veel zand op de baan komt. Ook wordt er nog wat rubber van de baan losgereden, zodat je aanzienlijk zwarter van de baan komt dan dat je er op ging.

Sylvian en Kala hadden de gehele baan voor hunzelf, ze reden ondanks de nattigheid toch redelijke tijden. Af en toe wel eens gedraaid, maar voor beide rijders een uitstekende prestatie. Het was blijkbaar een goede les voor Sylvian want even later reed Sylvian ook in de A Klasse en wist zich in zijn stint met prima tijden te handhaven.

     Zie eindklassement!

Snelste ronde gereden door Sylvian.

Kortom wederom een leuke ervaring waar je vooral de kart beter leert beheersen. Hieronder de uitslag van race 4, helaas zonder ronde tijden, de kart eigenaar was vergeten, in de hektiek en voorbereiding van de A klasse, de computer te starten en/of op tijd gereset.

Met dank aan de wedstrijd organisatie

Uitslag B-Cup Race 4  verreden 9 juli 2010

Pos Team Rijder     Best 2nd Best Ranking
1 Vasser Racing Jr Sylvian Vasseur     ? ? 1
2 DontSmoke Kala Keith     ? ? 2
3         ==0==