DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

B-Cup Voorjaar 2010Uitslag B-Cup Run-3 van 5 gereden 12-mei 2010

Deze maal in deze cup slechts twee inschrijvingen. De oproep blijft geldig voor beginnende coureurs rij een of meerdere keren in deze klasse en bekijk je kunsten ten opzichte van de andere rijders.

Deze keer was er een echte flink natte plek in de bocht voor de start/finish plaats en de rest van de baan droog. Dus een prachtige uitdaging voor de rijders in deze cup. Ze hebben beiden ervaren dat het alles behalve gemakkelijk is zo'n natte plek, de kart luistert in het geheel niet naar het stuur, het is een combinatie van gedoseerd gas geven en de natte plek zo recht mogelijk oversteken. Omdat het precies in de bocht nat was viel dat dus niet mee. Vooral niet te vroeg insturen, iets verder dan het normale instuur punt en proberen de kart een scherpe bocht te laten nemen.

Sylvian en Becky hadden de gehele baan voor hunzelf, ze reden ondanks de natte plek goede tijden. Het ging dan ook steeds sneller. Sylvian leek de race gemakkelijk te kunnen winnen, maar draaide op de beschreven natte plek een rondje en het duurde even voordat hij weer in de goede richting stond.

     Zie eindklassement!

Snelste ronde gereden door Sylvian.
Later heeft Sylvian als co piloot in het Vasser team mee gereden in de A klasse, zijn tijden waren zeer behoorlijk en vertoonden een duidelijke verbeterende lijn, hij ging steeds sneller. Zie grafische weergave van de ronde tijden in het verslag van de A cup.

Kortom wederom een leuke kart avond. Hieronder de uitslag van race 3, helaas zonder ronde tijden, de kart eigenaar was vergeten, in de hektiek en voorbereiding van de A klasse, de computer te starten en/of op tijd gereset.

Met dank aan de wedstrijd organisatie

Uitslag B-Cup Race 2  verreden 14 april 2010

Pos Team Rijder     Best 2nd Best Ranking
1 Vasser Racing Jr Sylvian Vasseur     ? ? 1
2 Becky Wim Bekkers     ? ? 2
5         ==0==