DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

B-Cup Voorjaar 2010Uitslag B-Cup Run-1 van 5 gereden 10-maart 2010

We hadden deze maal in deze cup slechts twee inschrijvingen, terwijl het in het winter seizoen de ideale opstap gebleken is naar de A-cup. Tenslotte hebben we 6 rijders nu in de A-cup die vorig seizoen zijn begonnen in de B-cup. Een team is zelfs op een zeer verdienstelijke 7e plaats geeindigd en dingt mee voor het kampioenschap. Dus blijft de oproep geldig voor beginnende coureurs rij een of meerdere keren in deze klasse en bekijk je kunsten ten opzichte van de andere rijders. Natuurlijk blijft de mogelijkheid open om nog 4 wedstrijden te rijden en B-cup kampioen te worden.

Nieuw en leuk deze B-cup voor rijders die door deze cup kunnen wennen aan het karten en een kwartier genoeg vinden om deze uitdaging aan te gaan. Karten op een buitenbaan is een heel leuke(als het niet regent) en aparte ervaring. En als het wel regent is het helemaal apart, want dan is het echte stuurmans kunst om redelijk snelle ronden te kunnen maken.

Helaas heeft een van de twee ingeschreven rijders door ziekte af moeten zeggen, dus was het gemakkelijk voor Sylvian om de race te winnen.
Enkele A rijders hebben nog als sparring partner opgetreden en ook wat rondjes rond gereden, dit alles om Sylvian te laten wennen aan de "mooie" inhaal akties en om een beetje indruk te maken natuurlijk.

     Zie eindklassement!

Snelste ronde gereden door Sylvian Vasseur.

Kortom wederom een leuke kart avond met echte liefhebbers. Hieronder de uitslag van race 1.

Met veel dank aan de wedstrijd organisatie m.n. Leon Kuppens

Uitslag B-Cup Race 1  verreden 11 maart 2009

Pos Team Rijder     Laps Best Ranking best
1 Vasser Racing Jr Sylvian Vasseur     ==?==   1
2 DontSmoke       ==0==    
3         ==0==